LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa perjantaina 10.2.2017 klo 10:00

Ilmakuvaus avuksi Itämeren dokumentointiin

110th Street Productions ja Baltic Sea Action Group yhteistyöhön

Ilmakuvausyhtiö 110th Street Productions on tehnyt Itämeri-sitoumuksen Baltic Sea Action Groupille. 110th Street Production lahjoittaa säätiön kuvapankkiin ilmakuvia ja videomateriaaleja Itämeren alueelta ja sitoutuu toteuttamaan yhdessä valittavan tärkeän Itämeri-kohteen dokumentointia eri vuodenaikoina.

Viime kesän aikana yhtiö kuvasi Itämeren kohteita muun muassa Saaristomeren, Perämeren ja Suomenlahden alueilla. Ilmakuvia ja -videomateriaaleja syntyi monipuolisesti ja alkuvuodelle rakentui sopiva hetki aloittaa yhteistyö ja lahjoittaa materiaalit säätiön käyttöön.

Kaikki lahjoitetut kuvat ja videot ovat tuoreita kesän 2016 aikana tuotettuja.

”Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta. Itämeren pelastamisen aika on nyt, toimenpiteitä ei pidä enempää viivyttää. Kehitämme yhteistyötä ja toivomme ottavamme merkittäviä askelia Itämeren hyvinvoinnin edistämiseksi”, toteavat yhtiön edustajat Mika Lehtinen ja Janne Nikkarila.

110th Street Productions sitoutuu dokumentoimaan yhtä yhdessä valittua Itämeren arvokasta kohdetta eri vuodenaikoina. ”Tällä saamme vaikuttavalla tavalla esiin meren muuttuvan tilan. Eri näkökulma tuttunakin pidettyyn maisemaan voi herättää toimimaan”, BSAG:n asiamies Mathias Bergman kommentoi tyytyväisenä.

”Ideaalitilanteessa dokumentoitava paikka voidaan valita niin, että se tukee tutkimusta ja ympäristön seurantaa”, Bergman jatkaa.

Sitoumus on voimassa vuoden 2019 loppuun.

Lisätietoa:

Baltic Sea Action Group, Pieta Jarva, pieta.jarva(a)bsag.fi, puh. +358 50 3381096

110th Street Productions, contact(a)110thstreetproductions.com

Lehdistökuvia alla.

***
Baltic Sea Action Group on vuonna 2008 perustettu itsenäinen voittoa tuottamaton säätiö. Toiminta perustuu yhteistyön virittämiseen eri toimijoiden välillä, mukaan lukien Itämeren valtioiden korkein johto, viranomaiset ja yksityissektori. BSAG toimii saattamalla yhteen tieteentekijöitä ja päättäjiä, aktivoimalla yrityksiä löytämään ja toteuttamaan ratkaisuja ja tuoden kaikki ne tahot yhteen, joiden panosta tarvitaan Itämeren pelastamiseksi. www.bsag.fi

110th Street Productions on ilmakuvaukseen erikoistunut yritys. Kohteina mm. kansallispuistot, asuin- ja teollisuuskiinteistöt, kaupungit, nähtävyydet, hotellit, urheilukentät ja -hallit, ulkoilureitit loma- ja vapaa-ajan kohteet. Yhtiö sijaitsee Kirkkonummen Veikkolassa ja toimii sekä Suomessa että ulkomailla. www.110thstreetproductions.com

 

LEHDISTÖKUVIA

Kuvat vapaasti lehdistön käytössä Baltic Sea Action Groupiin / 110th Street Productionsiin liittyvissä uutisissa ja/tai artikkeleissa. Korkearesoluutioiset versiot on mahdollista saada käyttöön esim. painettuihin materiaaleihin.

Kuvapyynnöt:
contact(a)110thstreetproductions.com

DCIM100MEDIADJI_0262.JPG
Airiston merellistä maisemaa. © 110th Street Productions

 

DCIM100MEDIADJI_0125.JPG
Suomenlahden rannikkoa. © 110th Street Productions

 

Itämeren pintaa ilmasta käsin. © 110th Street Productions
Itämeren pintaa ilmasta käsin. © 110th Street Productions

 

Suomenlahden rannikkoa. © 110th Street Productions
Suomenlahden rannikkoa. © 110th Street Productions